Obsah

Jídelní lístek

6. 2. – 10. 2. 2023

Součástí každé přesnídávky je „zdravý talíř“ s výběrem nejméně tří druhů čerstvé zeleniny

 

PŘESNIDÁVKA

Chléb s drožďovou pomazánkou, bílá káva, zelenina

 

PONDĚLÍ

OBĚD

Cibulová polévka

Pečený králík, bramborová kaše, ovocný džus

 

SVAČINA

Chléb s pomazánkou ze surimi tyčinek, čaj s citronem, ovoce

 

ÚTERÝ

PŘESNÍDÁVKA

Mrkvový koláč, mléko, ovoce

 

OBĚD

Zeleninová polévka se sýrovým kapáním

Čočka po bretaňsku, sázená vejce, zeleninový salát, ovocný sirup

 

SVAČINA

Chléb se studentskou pomazánkou, bílá káva, zelenina

 

STŘEDA

PŘESNÍDÁVKA

Obložený chléb se sýrem cihlou, Caro, zelenina

 

OBĚD

Mléčná polévka s bramborem

Hovězí roštěná, jasmínová rýže, čaj se sirupem

 

SVAČINA

Veka s pomazánkovým máslem a vařeným vejcem, mléko, zelenina

 

 

ČTVRTEK

PŘESNÍDÁVKA

Chléb s lázeňským krémem, švédský čaj, ovoce

 

OBĚD

Rajská polévka s vločkami

Drůbeží sekaná, dušené zelí, brambor, ovocný sirup

 

SVAČINA

Chléb s celerovou pomazánkou, mléko, zelenina

 

PÁTEK

 

PŘESNÍDÁVKA

Chléb s rybičkovou pomazánkou, bílá káva, zelenina

 

OBĚD

Polévka boršč

Mléčná rýže s kakaem, ovocný sirup

 

SVAČINA

Chléb s liptovskou pomazánkou, ovocný čaj, ovoce

 

Změna jídelníčku a druhu alergenu vyhrazena

informace ohledně alergenů na požádání podá VPJ nebo hlavní kuchařka

Vydané pokrmy jsou určené k okamžité konzumaci