Obsah

 

 

 

 

 

Jídelní lístek

19. 4. -23. 4. 2021

Součástí každé přesnídávky je i „zdravý talíř“ s výběrem nejméně tří druhů čerstvé zeleniny

 

 

PŘESNIDÁVKA

 

Chléb medovým máslem, mléko, ovoce

 

 

PONDĚLÍ

OBĚD

 Kmínová polévka s osmaženou houskou

Vepřové po italsku, těstoviny, čaj se sirupem

 

SVAČINA

Chléb s rozhudou, bílá káva, zelenina

 

PŘESNÍDÁVKA

Chléb s drožďovou pomazánkou, bílá káva, zelenina

 

ÚTERÝ

OBĚD

Rýžová polévka

Hovězí na zelenině, brambor, Colinda nápoj

 

SVAČINA

Vanilkový pudink, piškoty, ovocný čaj

 

PŘESNÍDÁVKA

Chléb s pomazánkou z játrového sýru, švédský čaj, zelenina

 

STŘEDA

OBĚD

Bramborová polévka

Lívanečky s ovesnými vločkami mazané tvarohem a džemem, bílá káva

 

SVAČINA

Večka s pomazánkou z olejovek, čaj s citronem, ovoce

 

PŘESNÍDÁVKA

Topinky s česnekem, Caro nápoj, ovoce nebo zelenina

 

ČTVRTEK

OBĚD

Pórková polévka

Kuře pečené, brambor, zeleninová obloha, mandarínkový nápoj

 

SVAČINA

 Chléb s lázeňským krémem, mléko, zelenina

 

 

PŘESNÍDÁVKA

Obložený chléb se sýrem cihlou, bílá káva, zelenina

 

PÁTEK

OBĚD

Polévka s domácím strouháním

Masová směs po čínsku, bulgur, čaj se sirupem

 

SVAČINA

Chléb s čokoládovým máslem, mléko, ovoce

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

Informace ohledně alergenů na požádání podá VPJ nebo vedoucí kuchařka

Vydané pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě