Obsah

Jídelní lístek

18. 3. – 22. 3. 2019

Součástí každé přesnídávky je i „zdravý talíř“ s výběrem nejméně tří druhů čerstvé zeleniny

 

 

PŘESNIDÁVKA

Čokokuličky s mlékem, ovoce

 

PONDĚLÍ

OBĚD

Květáková polévka

Masová směs, dušená rýže, višňový džus

 

SVAČINA

Chléb s vaječnou pomazánkou, bílá káva, zelenina

 

PŘESNÍDÁVKA

Topinky s česnekem, bikáva, ovoce nebo zelenina

 

ÚTERÝ

OBĚD

Brazilská polévka

Kuře  ala bažant, bramborová kaše, míchaný kompot

 

SVAČINA

 Chléb s kapiovým sýrem, mléko, zelenina

 

PŘESNÍDÁVKA

Chléb s masovou pomazánkou, švédský čaj, zelenina

 

STŘEDA

OBĚD

Polévka rychlá s vejci

Bramborové šišky s cukrem a  osmaženou strouhankou, hruškový nápoj

 

SVAČINA

Obložený chléb se sýrem cihlou, mléko, zelenina

 

PŘESNÍDÁVKA

Chléb s rozhudou, mléko, zelenina

 

ČTVRTEK

OBĚD

Vločková polévka

Sekaná pečeně, brambor, dušené  červené zelí, čaj se sirupem

 

SVAČINA

Chléb s máslem a džemem, bílá káva, ovoce

 

 

PŘESNÍDÁVKA

Vanilkový Pribináček, rohlík, šípkový čaj, ovoce

 

PÁTEK

OBĚD

Polévka s kukuřičnými lupínky

Čočka po bretaňsku, tofu sýr, chléb, salát ze sterilované zeleniny, melounek nápoj

 

SVAČINA

 Chléb se studentskou pomazánkou, čaj s citronem, zelenina

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

Informace ohledně alergenů na požádání podá VPJ nebo vedoucí kuchařka