Obsah

 

 

Jídelní lístek

21. 9. – 25. 9. 2020

Součástí každé přesnídávky je i „zdravý talíř“ s výběrem nejméně tří druhů čerstvé zeleniny

 

 

PŘESNIDÁVKA

Chléb s čočkovou pomazánkou, Caro nápoj, zelenina

 

PONDĚLÍ

OBĚD

Frankfurtská polévka

Smažený květák, brambor, jogurtový DIP, multivitamínový džus

 

SVAČINA

Čokoládový termix, rohlík, bylinkový čaj, ovoce

 

PŘESNÍDÁVKA

Sýrový rohlík, bikáva, zelenina

 

ÚTERÝ

OBĚD

Polévka se špaldovými knedlíčky

Vepřové po italsku, těstoviny, čaj se sirupem

 

SVAČINA

Chléb s máslem a džemem, mléko, ovoce

 

PŘESNÍDÁVKA

Ovocný jogurt, loupáček, ovocný čaj, ovoce

 

STŘEDA

OBĚD

Celerová polévka

Pečený tuňák, bramborová kaše, batátové hranolky, hruškový džus

 

SVAČINA

Chléb s česnekovým máslem a vejcem, švédský čaj, zelenina

 

PŘESNÍDÁVKA

Chléb s lázeňským krémem, mléko, zelenina

 

ČTVRTEK

OBĚD

Zeleninový vývar s pepitkami

Guláš z divočáka, houskový knedlík, čaj s citronem

 

SVAČINA

 Grahamový chlébíček s máslem, vanilkový koktejl, ovoce

 

 

PŘESNÍDÁVKA

Domácí tříbarevná buchta, mléko, ovoce

 

PÁTEK

OBĚD

Nudlová polévka

„Mexická“ fazolová směs s chlebem, jablečný mošt

 

SVAČINA

Večka s pomazánkou z tavených sýrů, bílá káva, zelenina

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

Informace ohledně alergenů na požádání podá VPJ nebo vedoucí kuchařka